Προϊόντα σε προσφορά

Alcatel 3T 4G tablet 8”/4gb/16GB ROM + 2GB RAM

136.40
Μία οθόνη μεγαλύτερη από ένα κανονικό smartphone αλλά και μικρότερη και ελαφρύτερη από έναν φορητό υπολογιστή. Κατάλληλο για σερφάρισμα στο διαδίκτυο και για παρακολούθηση βίντεο.

PHILIPS ασύρματο ποντίκι SPK7374, 1600DPI, 3 πλήκτρα, μαύρο

Ασύρματο ποντίκι της Philips, με 3 πλήκτρα και οπτικό σένσορα ανάλυσης 1600DPI. Το μικρό του μέγεθος το καθιστά ιδανικό για χρήση με laptops. Στη συσκευασία συμπεριλαμβάνεται και η μπαταρία του.

SADES Ενσύρματο Gaming ποντίκι Axe, οπτικό, 12 πλήκτρα, 10000 DPI, μαύρο

Το gaming mouse Axe της Sades είναι ένα από τα πιο εργονομικά gaming ποντίκια, με 12 πλήκτρα (12 προγραμματιζόμενα). Είναι ιδιαίτερα κομψό και άνετο στο κράτημα. Τα πλήκτρα του βρίσκονται σε βολικά σημεία και θα σας βοηθήσουν στο gaming, ενώ διακρίνονται για την αντοχή τους στη χρήση.

SADES ενσύρματο μηχανικό πληκτρολόγιο Frost Staff SA-K14-BK, RGB backlit

Μηχανικό, gaming πληκτρολόγιο με 104 RGB LED backlit προγραμματιζόμενα πλήκτρα. Έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την αντοχή στο χρόνο και διακρίνεται για την στιβαρή κατασκευή του, από πρώτης ποιότητας υλικά. Εξοπλίζεται με high-end διακόπτες και ελατήρια μεγάλης αντοχής, ενώ είναι ανθεκτικό στην υγρασία. Το RGB LED backlit είναι ρυθμιζόμενο και προσφέρεται σε 18 θέματα.